TORNA “PER SI NO ENS TORNEM A VEURE”

El dia 3 de setembre podrem gaudir altre cop d’aquest musical preciós amb llibret d’Alícia Serrat i música original de Marc Sambola, escrit especialment per als seus dos intèrprets: Edgar Martínez i Anna Lagares.

Un conte de fades que esdevé el remei per aquells que no creuen en l’amor. Una comèdia romàntica convertida en un musical d’èxit de petit format que s’estrenà l’any 2017 a El Maldà de Barcelona. El seu èxit va portar a la companyia a repetir temporada al mateix teatre i a començar una gira per tot Catalunya, que tot i l’aturada que va suposar la pandèmia, avui dia encara continua.

Aquest cop, els habitants de Santa Susanna (al Maresme) podran gaudir d’aquest preciós musical a Can Ratés a partir de les 19:30h del vespre.

La història, apte per a tots els públics, explica que els Reis d’Arden i els de Dumaine arrangen un matrimoni de conveniència per als seus fills, però els prínceps (Anne i Will) decideixen fugir dels seus respectius reialmes i es fan passar per altres per evitar el matrimoni. El destí que, a vegades té molt sentit de l’humor, fa que es trobin amb les seves falses identitats i s’acabin enamorant sense saber, realment, qui és l’altre. Una comèdia romàntica plena d’equívocs on res és el que sembla, farcida de malentesos i de veritats mig dites.

Aquest musical de petit format celebra el fet d’estar enamorat i encomana amor arreu per on passa tot recollint excel·lents comentaris de públic i crítica.

Aquesta vegada el paper de la princesa d’Arden serà interpretat per Clara Solé i com és costum, el paper de príncep serà interpretat per Edgar Martínez.