KIDS TEORIA MUSICAL I PIANO
kids-teoria-musical

TEORIA MUSICAL I PIANO (6-12)

Moltes vegades ens preguntem perquè una disciplina tant important com la música no té més hores lectives dins l’àmbit curricular de les escoles.

La música és un element essencial en el desenvolupament i aprenentatge dels nens i nenes. Els infants que creixen escoltant i cantant cançons, estudiant i movent-se al ritme de la música, gaudeixen d’un millor sistema sensorial i es beneficien de molts aspectes:

  • Reforcen l’atenció i la concentració. La música estimula àrees del cervell que difícilment es poden exercitar d’una altra manera.
  • Incrementen la memòria i potencien la creativitat i agilitat mental. L’estudi de la música o d’un instrument musical, obliga a interactuar tres aspectes fonamentals: la memòria visual, la memòria gestual/muscular i la memòria auditiva.
  • Desenvolupen les habilitats motores i rítmiques. L’audició musical guiada estimula el desenvolupament d’un conjunt de capacitats motores en els més petits, que es veuen incrementades un cop el nen/a comença a tocar un instrument. La particularitat d’estudiar piano, amb les seves rutines i els seus exercicis, ajuden a interioritzar i desenvolupar una capacitat de coordinació que difícilment es pot desenvolupar d’una altra manera.
  • Incrementen l’autoestima i faciliten la socialització. La pràctica musical és un vehicle que incrementa la confiança i seguretat en un mateix, i contribueix a la sol·lució de problemes socioemocionals, especialment durant l’adolescència.
  • Enriqueixen el pensament, milloren la capacitat d’expressió i el control de les emocions.

La música, en general, té un efecte beneficiós en l’estat d’ànim de les persones, en la intel·ligència, en la memòria i en el llenguatge i també en la salut corporal i mental.

És per això que a Edgar Vocal Coach oferim l’oportunitat perquè els més petits desenvolupin tots aquests aspectes a través de la Teoria i Habilitats Musicals, combinant l’estudi del piano com a eina principal i essencial per entendre tots els conceptes teòrico-pràctics. A més, ens guiarem amb l’ajuda d’imatges, jocs, fitxes i suport audiovisual que facilitaran la comprensió als més menuts.

PREUS

SESSIONS PRESENCIALS

1 SESSIÓ (TEORIA + PIANO) 50€ 55′
PACK MUSICAL (TEORIA + PIANO) DE 4 SESSIONS 185€