PRO CANT I REPERTORI

CANT I REPERTORI

L’entrenament vocal és clau per convertir-te en un cantant professional o esdevenir un intèrpret multidisciplinari. Hem de ser conscients que aprendre a cantar requereix una dedicació i disciplina constant. Som autèntics corredors d’elit i això comporta indagar i portar al límit el nostre instrument.

Com a cantants professionals, la nostra veu sovint s’ha d’enfrontar a situacions d’intensitat i duresa importants. És per això que és necessari que coneguem el nostre instrument i tinguem una bona base tècnica. Aquest factor és imprescindible per adaptar-nos a les demandes musicals de cada partitura, mantenint sempre, una bona salut vocal.

Descobrir, desenvolupar i potenciar al màxim les teves habilitats vocals serà un dels objectius principals de les classes. Volem que siguis capaç d’afrontar-te a diferents estils musicals mitjançant un repertori de cançons variat, i al mateix temps que perdis la por i augmentis la confiança alhora de cantar o interpretar. Volem que et sentis lliure per desenvolupar de manera personal i única la disciplina del cant, i mica en mica vagis perfeccionant la teva tècnica.

Partint de la idea que la classe de cant ha de ser per a tu un laboratori d’investigació de la veu, et proposem que, a través d’exercicis de control de l’afinació i la respiració, de consciència i tècnica vocal aplicada a cançons i de consciència postural i muscular, entenguis la teva pròpia veu i aprenguis a reconèixer, a través de sensacions, les figures vocals que et permetran assolir qualsevol repte musical.

A més, es tindrà molt en compte el ritme individual i les necessitats específiques de cada alumne, per tal que l’aprenentatge sigui més enriquidor i es pugui gaudir al màxim de cada sessió.

PREUS

SESSIONS PRESENCIALS

1 SESSIÓ 45€ 55′

SESSIONS ONLINE

1 SESSIÓ 40€ 55′