EQUIP EL NOSTRE

EDGAR MARTÍNEZ

Professor de cant i Vocal Coach

Des de petit cursa estudis de música i piano i més tard es llicencia amb el Recorregut Professional de Teatre musical a l’escola Aules, obtenint el 8è grau de cant amb una menció especial per l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music de UK). Es forma amb els estudis de tècnica vocal “Estil Voice Training” amb Helen Rowson i Paul Farrignton i obté el certificat Estill Figure Proficiency (EFP). També cursa estudis de NeuroVoz amb Alexandra Morales, Rehabilitació Vocal i Lax Vox amb el prestigiós logopeda Andreu Sauca (Hospital Sant Pau), Patologies Vocals amb les Doctores Tatiana i Cristina Arias, Distorsions Vocals amb Marco Guzmán i Ariel Coelho, i Monogràfic sobre el desenvolupament de la veu infantil amb Cori Casanovas entre altres (URL). L’any 2023 obté el Màster d’Especialització com a Vocal Coach amb Mamem Márquez (OT).  Actualment està realitzant el Grau de Logopèdia a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Com a intèrpret de teatre musical, forma part de les produccions musicals “Fama, el Musical“ (2009), “Los Miserables“ (2010-11), “Rent“ (2016 i 2018), “Joseph i el meravellós abric en Technicolor“ (2008), “Geronimo Stilton: Gran retorn a Fantasia“ (2016-17), “Per si no ens tornem a veure“ (2017), “Un cau de mil secrets“ (2009-16), “Desde mi ventana“ (2021), “Broadway a Capella“ (2018-19), La Cantània 2021 (Virtual), “El Origen del Hielo” (2022) entre d’altres. Actualment forma part del cast del musical “Pretty Woman” a Barcelona i a Madrid.

Com a cantant participa a l’“Eurovision Song Contest 2007“ amb Andorra, al programa “Oh Happy Day“ de TV3 amb el grup “Jarks“ i durant dos anys forma part de la companyia de creurers de luxe MSC. Habitualment intervé en l’adaptació i doblatge de cançons de sèries i pel.lícules infantils de TV3 i Netflix.

“Arrel de la meva llarga carrera professional, lligada a l’aprenentatge i utilització de la veu, i la meva passió per a la docència, l’any 2018 engego l’escola “Edgar Vocal Coach” i creo el meu propi mètode d’investigació i exploració vocal, per tal d’ajudar a totes aquelles persones que vulguin descobrir i potenciar el seu propi instrument.”

ANNA LAGARES

Professora de cant i Vocal Coach

Des de petita cursa estudis de música i piano i més tard es llicencia amb el Recorregut Professional de Teatre Musical a l’escola Aules, on obté el 6è grau de cant per l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music del UK). Es forma amb els estudis de tècnica vocal “Estill Voice Training” amb Helen Rowson i Paul Farrignton. També cursa estudis de Patologies Vocals amb les Doctores Tatiana i Cristina Arias.

És també diplomada en Magisteri de Llengües Estrangeres per la Universitat Ramon Llull.

Com a intèrpret de teatre musical forma part de les produccions musicals “Pretty Woman, el musical” (2022-23) “Tina el Musical” (2021-22) d’Stage Entertainment, “La Jaula de las Locas” (2018-2020) dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix, “Sugar, con faldas y a lo loco” (2016 i 2018) dirigit per Pau Doz, “Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia” (2017), “Per si no ens tornem a veure” (2017) d’Alícia Serrat i Marc Sambola i “Per sobre de totes les coses” (2013-14) dirigit per Daniel Anglès, entre d’altres. Actualment forma part del cast del musical “We Will Rock You” al Gran Teatro Caixabank Príncipe Pío de Madrid.

Com a cantant participa als espectacles “Desde mi Ventana” (2022) dirigit per Dídac Flores al Teatro Lara de Madrid, “Broadway Babies: Un viaje por los musicales” dirigit per David Pintó i Oscar Peñarroya, a 3 edicions de l’espectacle musical AMOR X AMOR dirigit per Alícia Serrat i Marisol González (Viatje pel Pop Espanyol 2022, Duets de musicals a distància 2021 i Cançons d’Amor de Pel.lícula 2019), l’espectacle “ZUU” a l’hotel Sofia Diagonal de BCN, d’on més tard esdevé “Entertainment Manager” de la cadena hotelera Selenta Group, “Originals” el I Cicle de compositors catalans de TM, “Versión Imposible“, la “Nit de Musicals: Swing Broadway” dirigit per Paco Mir al Teatre Grec de Bcn, entre d’altres. Habitualment intervé en el doblatge de cançons per a sèries i pel·lícules infantils de TV3 i Netflix.

És co-fundadora del projecte Edgar Vocal Coach i a més dirigeix el seu propi projecte “Let’s Play Performing Arts”, un mètode innovador que pretent fer arribar i conèixer als més menuts la llengua anglesa a través de les arts escèniques.

“La meva experiència com a docent i la meva carrera lligada al món de les arts escèniques, m’han donat l’oportunitat de poder ajudar a altres persones a conèixer, utilitzar i controlar la seva veu d’una manera sana i segura, adaptant-me a les necessitats de cadascú i fent una guia totalment personalitzada.”

MARINA PASTOR

Professora de cant

Després de diplomar-se en Magisteri per la Universitat de Barcelona, inicia els seus estudis de Teatre Musical a l’escola AULES, de Barcelona. Estudia cant amb Daniel Anglès des de 2005.

S’inicia en el món del teatre musical amb l’obra “Joseph i l’increïble abric en technicolor” (2008), director Ramon Ribalta, al Teatre del Sol de Sabadell (Barcelona). Seguidament, forma part de l’espectacle “Tu, jo, ell, ella … i 10 anys més” (2008), director Daniel Anglès, amb la companyia El Musical Més Petit. Segueixen “Fama, el musical” (2009), director Ramon Ribalta; “Un cau de mil secrets” (2009), director Roger Julià, a La Pedrera de Barcelona; “Hair” (2010), director Daniel Anglès, al teatre Apolo de Barcelona; “Hansel i gretel” (2011), director Carles de la Rosa; “Geronimo stilton, el musical” (2012-13), director Àngel Llàcer; “Vintage, el musical” (2015), director Jumon Erra; “Sister act, el musical” (2016), amb Stage Entertainment; “Desde mi ventana” (2019), director Dídac Flores i “Un día cualquiera” (2020), directors Ferran Guiu i Meri Duró, al teatre Nuevo Alcalá de Madrid.

Va formar part del conjunt vocal “Deudeveu” (2013), guanyador de la primera edició d’ “Oh Happy Day”, un concurs musical de TV3.

Actualment, combina la seva feina d’intèrpret de teatre musical amb la docència i el magisteri musical.

“Tinc la gran sort de tenir dues grans vocacions: la docència i el teatre musical. Em dedico a les dues des de fa molts anys i vaig gaudir-ho molt com a alumna i ho gaudeixo molt ara com a docent. Trepitjar un escenari em dóna una satisfacció grandiosa però també me la dóna veure com els meus alumnes i les meves alumnes estimen la música, estimen la seva veu i avancen fins a aconseguir els seus objectius, d’una manera sana i positiva.”

CLARA SOLÉ

Professora de cant

Clara Solé comença a trepitjar escenaris de ben petita als Lluïsos d’Horta. L’any 2010 va rebre un premi Ovidi per l’obra Hairspray fent de TraicyTurmblad. La seva formació passa per escoles com Eòlia i culmina la seva formació a l’escola Aules amb el Recorregut de formació Professional. També és titulada en Grau Mig de Solfeig a l’escola Musicant.

Com a intèrpret de teatre musical ha participat en espectacles musicals com: “Un cau de mil secrets” del Musical més petit i la Pedrera, “El despertar de la primavera” (2016 i 2019), “Tot el que no ens vam dir” (2018) i “Per si no ens tornem a veure” (2019) de la Trilogia de l’Amor d’Alicia Serrat i al musical, “Fun Home” (2018) dirigit per Daniel Anglès al Teatre Condal. Ha protagonitzat “La filla del mar” (2021) de La Barni Teatre, interpretant el paper d’Àgata pel que ha guanyat el Premi la Crítica a Millor Actriu de Musical 2021.

Com a cantant ha participat a la Nit de Musicals (2017), al musical “Carousel” dins el Festival Grec (2018), “Amor x Amor” (2020), “Broadway Babies” de David Pintó i Oscar Penyarroya, als espectacles “Octubre: cançons per la llibertat” i “Artaban” (2018) d’A Grup Vocal, La Cantània 2023 (Les Portes del Món), entre molts altres.

Debuta com a directora en l’espectacle “Una altra estrena” de la companyia SUS4, fent gira pels ateneus de Catalunya (2019-2022).

Ensenyar a treballar la veu d’una manera personalitzada i aprendre cada dia de les teves alumnes no té preu! La veu és la conseqüència d’un cos i un instrument emocional. Treballar-la des de la calma, l’escolta, les ganes de descobrir i el “disfrute” és la millor recepta per gaudir de tot el procés.

SARA LÓPEZ

Professora de cant

Inicia la seva formació musical el 1994, al Conservatori de Can Roig Torres de Santa Coloma de Gramenet que prossegueix més enfocat a les arts escèniques el 2006 a l’escola Eòlia amb el pla de Cant i el 2010 a l’escola Aules de Barcelona. Allà cursa interpretació de cançons, dansa i workshops. Durant aquests anys de formació realitza cant particular amb Anna Valldeneu, Daniel Anglès, Joan Vazquez, Mamen Márquez i Javi Prieto.

A l’àmbit professional, des del 2011 forma part del grup vocal Deudeveu, guanyadors del concurs Oh Happy Day de TV3. Durant 2014 i 2015 realitzen la gira per Catalunya dels dos treballs discogràfics publicats: Junts i Nàufags. Inclou escenaris com Festival de Cap Roig, el Grec, Palau de la Música, Kursaal de Manresa i finalitzen gira i projecte al Teatre Nacional de Catalunya el 2016.
Participa en diverses gires de teatre escolar i familiar en castellà i anglès tant a Catalunya com a Espanya i forma part del musical “Carrie, el musical” com a actriu-cantant, durant 2019 al Teatre Gaudí de Barcelona, guanyadors del Premi al Millor Musical Off als Premis de Teatre Musical.

“Cantar és una manera molt especial d’explicar una història. Com a intèrpret i cantant sempre he defensat la importància de saber expressar a nivell emocional allò que volem en una peça musical i és el que m’agrada ensenyar als meus alumnes: Tenir el nostre instrument, la veu, disponible per treballar tècnicament per potenciar-la al màxim i poder interpretar cada cançó.”

MARIA PALAZÓN

Professora de cant

L’any 2022 aconsegueix la diplomatura de Belles Arts a la Universitat de Barcelona (UB) com artista plàstica. Paral·lelament, ja començava a endinsar-se en el món del teatre musical amb monogràfics i semestrals de Suerte en mi vida Producciones, vora el 2019. Segueix l’aprenentatge exercint formació lliure a centres com Coco Comín, Laura Jou: estudi per a l’actor, entre d’altres.

Es forma amb tècnica vocal en mans de l’Elena Ribera, logopeda i Vocal Coach al centre Nina Studio i Edgar Martínez, logopeda i Vocal Coach.

Com a intèrpret, treballa des del 2017. Actualment, forma part del musical “Como una canción de los 80” com a Anna a l’Eixample teatre a Barcelona, i de l’elenc “Barcelona 24 hores” com a cover de Júlia en la gira per Catalunya, producció de Suerte en mi vida Producciones, a mans de Dídac Flores i Marc Flynn.

Com a cantant ha treballat en diferents produccions, com l’Orquestra Himalaya i en grups de versions com Overdose Band. Avui dia, forma part del grup Verbena’m, grup de versions de La Principal de la Bisbal.

“Ser docent és quelcom que he trobat sense buscar-ho, i m’encanta. Poder assessorar els alumnes en el seu procés vocal per conèixer el seu instrument a més profunditat, m’omple d’alegria i motivació. Posar el meu granet de sorra en el creixement de cadascú des del lloc on estic em fa sentir plenament responsable. La docència és una professió que malauradament veig molt infravalorada, i acompanyar a l’alumne i acollir les seves emocions amb resignació és si més no el primer deure que tenim com a tal. Promoure un espai segur i eines d’aprenentatge és el meu objectiu.”

ELS NOSTRES PROFESSORS

Entendre, adaptar-nos a les teves necessitats, ajudar-te a optimitzar al màxim els recursos per assolir nous reptes i actuar en tot moment com a guia en el teu procés d’aprenentatge, són algunes de les nostres màximes prioritats perquè puguis assolir els teus objectius. Treballar amb nosaltres és sinònim de:

COMPROMÍS, QUALITAT I EFICIÈNCIA
ATENCIÓ PERSONALITZADA
PROFESSIONALS EN ACTIU I AMB FORMACIÓ CONSTANT
FLEXIBILITAT HORÀRIA
AMBIENT SEGUR I DE CONFIANÇA

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP?
    Adjuntar CV: