ADULTS Coneix el teu instrument

CANT I REPERTORI

Quantes vegades t’has descobert cantant a la dutxa, al cotxe, mentre passeges, cuines o realitzes qualsevol tasca?

Volem que siguis capaç d’afrontar-te a diferents estils musicals i al mateix temps perdis la por i augmentis la confiança alhora de cantar o interpretar. Volem que et sentis lliure per desenvolupar de manera personal i única la disciplina del cant.

RESERVA LA TEVA CLASSE

CANT I REPERTORI DUO O TRIO

T’agrada cantar i vols compartir amb algú aquesta experiència?

A Edgar Vocal Coach t’oferim l’oportunitat de cantar amb el teu millor amic/ga, germà/na, company de feina, parella, amb aquells amb qui més còmode et sents o fins i tot aventurar-te a cantar amb algú que no coneixes i construir un nou vincle socioemocional des de la música.

RESERVA LA TEVA CLASSE

PREPARACIÓ DE CANÇONS

T’agradaria sorprendre d’una manera original algun familiar, amic o a la teva pròpia parella?

Escull una cançó que sempre hagis volgut cantar o sigui la preferida de la persona a qui la vols dedicar, i nosaltres et guiarem perquè afrontis aquest repte amb total seguretat.

Junts farem que aquest moment sigui ÚNIC i INOBLIDABLE!

RESERVA LA TEVA CLASSE

TÈCNICA I REEDUCACIÓ VOCAL

Aquestes sessions van destinades a totes aquelles persones que presenten alguna patologia vocal o que utilitzen la veu de manera professional: mestres, monitors, locutors, oradors, conferenciants, etc;

A Edgar Vocal Coach volem que descobreixis, coneguis, entrenis i utilitzis la veu d’una manera eficient i sana en el context de la teva professió.

RESERVA LA TEVA CLASSE

TÈCNIQUES PER PARLAR EN PÚBLIC

Organitza el teu discurs i aprèn a parlar en públic. Sessions destinades a desenvolupar les teves habilitats comunicatives, estructurar idees i expressar-les d’una manera coherent i efectiva. T’ajudem amb presentacions, ponències, discursos, entre d’altres.

Tenir consciència, utilitzar i dominar la veu i el discurs propi, t’ajudarà a sentir-te més còmode en qualsevol àmbit professional i guanyaràs confiança en tu mateix/a.

RESERVA LA TEVA CLASSE

TEORIA I HABILITATS MUSICALS

La teoria i les habilitats musicals són el complement essencial per a qualsevol músic i cantant. Conèixer més a fons tots aquests aspectes et donarà nocions fonamentals que podràs aplicar alhora de cantar o tocar qualsevol instrument.

Complementa la teva formació millorant tot allò que t’ajudarà a entendre la música d’una manera més propera i ampliarà el teu horitzó de possibilitats.

RESERVA LA TEVA CLASSE

PIANO PER ACOMPANYAR-TE

T’agradaria poder-te acompanyar amb el piano?
No tens clar els conceptes de tonalitat, acord i nota?
Saps adequar el to d’una cançó per adaptar-la al teu registre vocal?

Des de les formes més simples a les formes més complexes, et donarem els recursos necessaris perquè puguis crear els teus acompanyaments de piano amb els conceptes més bàsics com a punt de partida.

RESERVA LA TEVA CLASSE

SING & CO

Comparteix la teva passió pel cant i gaudeix muntant arranjaments musicals i repertori modern en grup (pop, rock, musical, gospel, etc.).

Descobreix els beneficis del SING & CO

RESERVA LA TEVA CLASSE