PRO TEORIA I HABILITATS MUSICALS

TEORIA I HABILITATS MUSICALS

La teoria i les habilitats musicals són el complement essencial per a qualsevol músic i cantant. Aquestes eines t’ajudaran a conèixer els fonaments bàsics que permeten l’origen i estructura de qualsevol partitura musical.

Conèixer més a fons tots aquests aspectes et donarà nocions fonamentals que podràs aplicar alhora de cantar o tocar qualsevol instrument:

  • T’ajudarà a descobrir aspectes de tu mateix que desconeixies: seràs més creatiu, agafaràs més seguretat, t’atreviràs a improvisar o composar, etc.
  • Et permetrà la comprensió de les partitures musicals, a identificar i interpretar els elements, a desenvolupar la memòria visual i la rapidesa en la lectura a vista.
  • T’ajudarà a desenvolupar la memòria auditiva i a millorar les habilitats motores i rítmiques.
  • T’ajudarà a entonar, afinar, improvisar, a treballar l’oïda musical i l’harmonia.

A Edgar Vocal Coach enfoquem l’estudi de la teoria i les habilitats musicals a través d’exercicis pràctics, amb l’ajuda del piano, per tal que aquest aprenentatge sigui molt més amè i faciliti la ràpida comprensió de tots els aspectes a treballar.

Com a professional de les arts escèniques o qualsevol altra professió lligada al món de la música, estudiar teoria i habilitats musicals et permetrà encarar el material que et proposin amb molta més solvència i perfecció. Seràs capaç d’assumir-lo amb facilitat, a més d’incorporar ràpidament possibles modificacions o canvis d’última hora que sempre es produeixen quan s’està treballant amb una partitura concreta. Aprendre, Integrar, memoritzar i empastar més ràpidament les veus serà un dels avantatges que obtindràs.

No ho dubtis, complementa la teva formació musical per arribar a ser un bon professional del sector.

PREUS

SESSIONS PRESENCIALS

1 SESSIÓ 35€ 30′
1 SESSIÓ 55€ 55′
PACK PIANO DE 4 SESSIONS 180€