PRO VOCAL TRAINING FOR DANCERS

VOCAL TRAINING FOR DANCERS

Avui dia vivim en una societat on les persones cada vegada estan més ben preparades a nivell formatiu i són més versàtils alhora d’executar qualsevol disciplina artística. Això, també implica que existeixi més competència i el nivell de les audicions sigui més exigent.

El “Vocal Training for Dancers” està pensat per tots aquells ballarins, ballarines o professionals del cos i el moviment, que vulguin donar un pas més en la seva carrera artística i vulguin ampliar la seva formació.

El nostre objectiu és el “Triple Threat”, expressió anglesa que utilitzem quan ens referim a un intèrpret expert en tres àrees diferents (ballar, cantar i actuar).

A Edgar Vocal Coach us proposem un treball adequat a les vostres necessitats, per tal que exploreu i entreneu el vostre instrument vocal i, al mateix temps, sigueu capaços d’afrontar-vos a qualsevol partitura amb seguretat i convicció.

Aspectes a treballar:

  • Entrenament i tècnica vocal.
  • Treball del cos (alliberar tensions i relaxar musculatura).
  • Precisió i control alhora d’executar una partitura.
  • Treball de melodies, harmonies, afinació, tempo i dinàmica.
  • Treball interpretatiu i d’intenció del text.
  • Treball de la seguretat i la confiança.
  • Treball de la veu parlada per no patir cap patologia vocal, sobretot quan es donen classes de dansa o moviment.

A més, un dels reptes que proposem és la preparació d’un “Rep Folder”: preparació d’un repertori de cançons adequades al vostre instrument, en diferents idiomes, estil i tempo treballades a nivell tècnic, musical, d’intenció, gust musical, interpretació i qualitat vocal, amb el propòsit de poder-les presentar a qualsevol càsting amb total seguretat i confiança.

A Edgar Vocal Coach volem treure les típiques etiquetes de “és que jo sóc ballarí” o “a mi lo del cant no em va, jo sóc ballarina”… Volem que us sentiu intèrprets complets capaços d’aconseguir qualsevol repte que us proposeu.

PREUS

SESSIONS PRESENCIALS

1 SESSIÓ 45€ 55′

SESSIONS ONLINE

1 SESSIÓ 40€ 55′