KIDS CANT I REPERTORI
kids-teoria-musical

CANT I REPERTORI (6-12)

Contínuament descobreixes el teu fill o filla cantant per casa? Veus que li agrada imitar els seus cantants preferits? Us demana atenció constant perquè assistiu als seus petits concerts a casa? o ho fa més en la intimitat?

L’acte de cantar i utilitzar la veu com a mitjà d’expressió, ajuda als nens a desenvolupar la intel·ligència, la creativitat, la imaginació i la sensibilitat artística; a més de contribuir en augmentar la seva capacitat de concentració i reforçar la memòria. També millora la motricitat i les seves capacitats tant vocals com auditives, i els converteix en éssers sociables i comunicatius. En definitiva, ser conscients de la seva pròpia veu els ajuda a la descoberta individual i a créixer com a éssers únics i irrepetibles.

A Edgar Vocal Coach som conscients que la veu d’un infant anirà canviant de manera gradual amb el creixement físic del seu mecanisme vocal. Per això, adoptem una metodologia saludable que admeti aquest fet.

A les classes, totalment pràctiques, realitzarem exercicis vocals que implicaran el joc i el compromís facilitant la receptivitat i l’aprenentatge. La utilització d’imatges, ens ajudarà a la comprensió de certs aspectes tècnics i a estimular la seva imaginació per tal de ser més eficaços en l’assoliment i consciència dels diferents coneixements. A més, es treballaran cançons actuals i de gust personal perquè l’aprenentatge resulti més familiar, dinàmic i amè.

Amb l’ajuda del piano, l’alumne farà exercicis vocals específics per tal de desenvolupar la veu d’una manera sana, equilibrada i apropiada per a la seva edat, buscant implantar una base ferma que fomenti un futur vocal saludable.

PREUS

SESSIONS PRESENCIALS

1 SESSIÓ 45€ 55′

SESSIONS ONLINE

1 SESSIÓ 40€ 55′