PRO Perfecciona el teu instrument

CANT I REPERTORI

L’entrenament vocal és clau per convertir-te en un cantant professional o esdevenir un intèrpret multidisciplinari. 

Com a cantants professionals, la nostra veu sovint s’ha d’enfrontar a situacions d’intensitat i duresa importants. És per això que és necessari que coneguem el nostre instrument i tinguem una bona base tècnica. Aquest factor és imprescindible per adaptar-nos a les demandes musicals de cada partitura, mantenint sempre, una bona salut vocal.

RESERVA LA TEVA CLASSE

VOCAL TRAINING FOR DANCERS

El “Vocal Training for Dancers” està pensat per tots aquells ballarins, ballarines o professionals del cos i el moviment, que vulguin donar un pas més en la seva carrera artística i vulguin ampliar la seva formació. 

El nostre objectiu és el “Triple Threat”, expressió anglesa que utilitzem quan ens referim a un intèrpret expert en tres àrees diferents (ballar, cantar i actuar).  

RESERVA LA TEVA CLASSE

PREPARACIÓ DE CÀSTINGS

T’han convocat a un càsting i necessites ajuda per preparar el material?

A Edgar Vocal Coach t’ajudem a afrontar-lo de la millor manera perquè puguis presentar-te amb total seguretat. 

RESERVA LA TEVA CLASSE

TÈCNICA I REEDUCACIÓ VOCAL

Aquestes sessions van destinades a totes aquelles persones que presenten alguna patologia vocal o que utilitzen la veu de manera professional: mestres, monitors, locutors, oradors, conferenciants, etc; 

A Edgar Vocal Coach volem que descobreixis, coneguis, entrenis i utilitzis la veu d’una manera eficient i sana en el context de la teva professió. 

RESERVA LA TEVA CLASSE

TEORIA I HABILITATS MUSICALS

La teoria i les habilitats musicals són el complement essencial per a qualsevol músic i cantant.

A Edgar Vocal Coach enfoquem l’estudi de la teoria i les habilitats musicals a través d’exercicis teòrics i pràctics, amb l’ajuda del piano, per tal que aquest aprenentatge sigui molt més amè i faciliti la ràpida comprensió de tots els aspectes a treballar.  

No ho dubtis, complementa la teva formació musical per arribar a ser un bon professional del sector. 

RESERVA LA TEVA CLASSE

PIANO PER ACOMPANYAR-TE

T’agradaria poder-te acompanyar amb el piano?
No tens clar els conceptes de tonalitat, acord i nota?
Saps adequar el to d’una cançó per adaptar-la al teu registre vocal?

Des de les formes més simples a les formes més complexes, et donarem els recursos necessaris perquè puguis crear els teus acompanyaments de piano amb els conceptes més bàsics com a punt de partida.

RESERVA LA TEVA CLASSE

SING & CO PRO

A Edgar Vocal Coach oferim la possibilitat que puguis complementar la teva formació entrenant la teva oïda musical en grup d’una manera divertida, rigorosa i professional. 

Comparteix la teva passió pel cant i gaudeix muntant arranjaments musicals i repertori modern en grup (pop, rock, musical, gospel, etc.).

Descobreix els beneficis del SING & CO PRO!

RESERVA LA TEVA CLASSE