MÈTODE EL NOSTRE

DESCOBREIX, DEIXA'T GUIAR, ENTRENA I ALLIBERA...

​A Edgar Vocal Coach utilitzem una metodologia que pretén conèixer, usar i controlar la veu a través de l’exploració vocal i que s’adapta a les teves necessitats, fent una guia totalment personalitzada per tal d’ajudar-te a descobrir i potenciar el teu propi instrument.

Les classes són un espai d’investigació, d’aprenentatge i d’entrenament vocal. Volem que et sentis còmode en tot moment i puguis desplegar tot el teu potencial sense tabús ni prejudicis.

Crear un ambient segur i de confiança és essencial per assolir qualsevol objectiu. El mètode es basa en 4 pilars fonamentals que et permetran una formació sòlida i completa: DESCOBRIR, GUIAR, ENTRENAR i ALLIBERAR.

EN QUÈ CONSISTEIX EL NOSTRE MÈTODE?

La veu està íntimament lligada a la personalitat de cada individu. Ens ajuda a expressar i alliberar moltes de les nostres emocions i a reconèixer el nostre estat d’ànim.

Despertar, conèixer i fomentar l’aprenentatge de la teva pròpia veu, t’ajudarà a identificar i entendre aspectes del teu “Jo intern” que milloraran positivament el teu dia a dia.

A Edgar Vocal Coach entenem les classes com un espai d'exploració perquè siguis capaç de descobrir, al teu ritme, les possibilitats que amaga la teva veu.
Cada veu és única i personal i per això, com a docents, hem d’actuar com a guies.

Ajudar-te en la descoberta de la teva pròpia veu, facilitant l’aprenentatge d’una manera còmode i personalitzada i adaptant-nos a les teves necessitats vocals, és un dels objectius fonamentals per aconseguir el màxim rendiment en un entorn sense prejudicis.

A Edgar Vocal Coach t’acompanyem en aquest procés terapèutic que de ben segur et sorprendrà i t’ajudarà a aconseguir tots els teus objectius.
A Edgar Vocal Coach tenim molt clar que som corredors d’elit. El màxim rendiment i control de la nostra veu, tan parlada com cantada, s’aconsegueix entrenant.

Som conscients que cada persona no parteix del mateix lloc de consciència vocal i per tant, no entén els conceptes de la mateixa manera. És per això que ens adaptem a cada individu i utilitzem diferents tècniques basades en l’estudi de la veu i en la pròpia experiència com a cantants-actors, per transmetre coneixements teorico-pràctics a base d’imatges visuals, imitació, exemples pràctics, exercicis personalitzats i búsqueda de sensacions que ens ajuden a entrenar, potenciar, perfeccionar i assegurar un bon ús del nostre instrument.
La veu està relacionada amb l’expressió de la nostra essència més profunda.

És imprescindible conèixer i utilitzar aquest canal que et permetrà alliberar emocions i sentiments.

A Edgar Vocal Coach volem que gaudeixis al màxim de cada classe i que agafis confiança alhora de cantar, parlar o expressar-te. Volem deixar enrere les pors, la inseguretat i volem descobrir amb tu el teu “jo” més íntim i personal.