ADULTS CANT I REPERTORI

CANT I REPERTORI

Quantes vegades t’has descobert cantant a la dutxa, al cotxe, mentre passeges, cuines o realitzes qualsevol tasca?

Utilitzar la nostra veu per cantar és gairebé un acte instintiu i primari que tots els éssers humans tenim i realitzem al llarg de la nostra vida. L’acte de cantar és un mitjà pel qual podem sentir-nos lliures, expressar sentiments i emocions i comunicar missatges. Ens aporta molts beneficis per a la nostra salut mental, corporal i emocional, i és per això que és important que coneguem i siguem conscients de la nostra veu.

Descobrir, desenvolupar i potenciar al màxim les teves habilitats vocals serà un dels objectius principals de les classes. Volem que siguis capaç d’afrontar-te a diferents estils musicals mitjançant un repertori de cançons variat, i al mateix temps perdis la por i augmentis la confiança alhora de cantar o interpretar. Volem que et sentis lliure per desenvolupar de manera personal i única la disciplina del cant.

Partint de la idea que la classe de cant ha de ser per a tu un laboratori d’investigació de la veu, et proposem que, a través d’exercicis de control de l’afinació i la respiració, de consciència i tècnica vocal aplicada a cançons i de consciència postural i muscular, entenguis la teva pròpia veu i aprenguis a reconèixer, a través de sensacions, les figures vocals que et permetran assolir qualsevol repte musical.

A més, es tindrà molt en compte el ritme individual i les necessitats específiques de cada alumne, per tal que l’aprenentatge sigui més enriquidor i es pugui gaudir al màxim de cada sessió.

PREUS

SESSIONS PRESENCIALS

1 SESSIÓ 45€ 55′

SESSIONS ONLINE

1 SESSIÓ 40€ 55′