TORNA “DESDE MI VENTANA”

“DESDE MI VENTANA” és un recital teatralitzat amb algunes de les cançons (més conegudes i també desconegudes) de la multipremiada parella creativa Pasek & Paul, els compositors de referència del musical més contemporani que ha conquistat ràpidament els amants del gènere gràcies a creacions cinematogràfiques i teatrals com “The Greatest Showman”, “La la land”, la sèrie televisiva “Smash” o els musicals “Dear Evan Hansen” i “Dogfight”, entre altres.

Després del seu èxit a Madrid la temporada passada i d’haver estat durant el mes d’octubre a la sala BARTS de Barcelona, el passat dia 7 de febrer “DESDE MI VENTANA” va engegar el primer concert de la temporada 2021 al Teatre Clavé de Tordera.

De la mà i veu, de 6 joves talents (entre ells Edgar Martínez) amb dilatada experiència en el món teatral i amb una enorme passió per l’obra d’aquests compositors, “Suerte en mi vida Producciones” ens ofereix aquest concert a piano, percussió i 6 veus que compten amb adaptacions al castellà de Marc Gómez i Daniel Anglès.

Miren per la finestra Edgar Martínez (Los Miserables, Fama, Rent, Broadway a Capella), Ferran Fabà (Teatro de la Zarzuela), Clara Altarriba (Mamma Mia!, El despertar de la primavera, La Rambla de les Floristes), Mireia Òrrit (Rent, Pàrasits), Raquel Jezequel (Carrie, Rent), i Dídac Flores (El Rey León, Dirty Dancing, Mar i Cel, Grease) que a més de ser el director musical està al piano. Amb la col.laboració de Berenguer Aina a les percussions.

Estigueu molt atents a les xarxes socials per saber on es faran els pròxims concerts d’aquest bombonet d’espectacle.