LET’S BE BAD: EL NOU WORKSHOP DE BROADWAY JAZZ i EDGAR VOCAL COACH

LET’S BE BAD: EL NOU WORKSHOP DE BROADWAY JAZZ i EDGAR VOCAL COACH

Del 5 al 16 de juliol del 2021, EDGAR VOCAL COACH s’uneix a BROADWAY JAZZ per presentar el WORKSHOP més esperat d’aquest estiu: LET’S BE BAD.

Impartit per Enric Marimon (coreògraf – Chorus Line, La Jaula de las Locas, Cats), Edgar Martínez (coach vocal – Los Miserables, Fama, Rent, Joseph, Geronimo Stilton) i Anna Lagares (coach actoral – La Jaula de las Locas, Sugar con faldas y a lo loco, Geronimo Stilton, PSDTLC), aquest intensiu combinarà la dansa jazz, el cant i la interpretació amb l’objectiu de gravar un showreel de teatre musical que s’enregistrarà professionalment i que et podràs endur com a material artístic de presentació.

LET’S BE BAD consistirà en 40 hores de treball on, a través de totes les disciplines del teatre musical, ens dedicarem al muntatge de números musicals originals de la sèrie SMASH, com “Let’s Be Bad” o “The 20th Century Fox”.

Fins el 30 de maig hi ha un gran descompte en el preu del taller i, a més a més, si ets alumne/a de d’EDGAR VOCAL COACH o de BROADWAY JAZZ, et surt quasi regalat! Hi ha places limitades, així que no t’enCANTis!

Teatre musical + Smash + Showreel: sí, ens mereixem aquest estiu!😉

Tens dubtes?

VULL INSCRIURE’M!