L’EDGAR PARTICIPA I CELEBRA ELS 10 ANYS DEL MUSICAL WILD PARTY AL TEATRE GAUDÍ

Aquest passat 20 de febrer vam poder gaudir “The Wild Party” en format concert!

L’èxit de l’Off Broadway, procedent de Nova York va celebrar el desè aniversari de la seva estrena a Catalunya al Teatre Gaudí de Barcelona.

L’Edgar ja va poder formar part com a membre del musical en forma de workshop farà 10 anys. Una dècada després, han tornat a comptar amb ell per celebrar aquella estrena amb un concert teatralitzat on es van poder tornar a escoltar els temes més característics de l’espectacle, que va compondre el nord-americà Andrew Lippa en el seu moment.

Gran part del repartiment que hi havia va tornar a encarnar els personatges de l’obra. Juntament amb Edgar Martínez, hi vam poder trobar artistes com Roger Berruezo, Xavi Duch, Maria Santallusia o Xènia García, entre altres.

13 intèrprets i 4 músics en directe ens van fer vibrar amb les melodies de la Festa Salvatge creant un ambient sòrdid i estimulant, propi del musical! L’adaptació al català d’aquest musical està feta per Roser Batalla. La direcció escènica la van portar a terme Anna Valldeneu i Xavi Duch i la direcció musical  Filipo Fanò.

T’animem a explorar el musical, conèixer la història i escoltar les seves cançons!

De ben segur que no et deixarà indiferent!