L’ANNA LAGARES INTERPRETA “KIT DE LUCA”, UN DELS PAPERS PROTAGONISTES, A PRETTY WOMAN, EL MUSICAL

L’Anna Lagares, a més d’una de les professores i fundadores del projecte EVC, és cantant, actriu i ballarina. Fa més de deu anys que es dedica al món del teatre musical. Ha participat en espectacles de renom com La Jaula de las Locas juntament amb Àngel LLàcer i Manu Guix, Geronimo Stilton de la productora Focus, Sugar con Faldas y a lo loco, Tina, el musical al Teatre Coliseum de la Gran Via de Madrid, entre molts altres. Aquest passat mes de setembre va estrenar al Teatre Apolo de Barcelona Pretty Woman el musical, juntament amb l’Edgar Martínez (EVC).

Tot i haver treballat en papers protagonistes, secundaris i com a ensemble, l’Anna, és part d’aquest musical amb el paper de Swing. Els swings en teatre musical són aquells intèrprets que sempre estan al teatre i cobreixen tots els papers en cas d’emergència. Per tal de fer-ho es necessita a intèrprets molt preparats i eficients que puguin interpretar, cantar o ballar qualsevol paper. L’Anna cobreix tot l’elenc femení de cantants i ballarines a més de ser cover d’una de les protagonistes: Kit de Lucca (l’amiga inseparable que apareix en la famosa pel·lícula). També cobreix el paper de Violeta (paper líric que canta La Traviata) i Scarlett.

El musical, estrenat per primera vegada l’agost del 2018 a Broadway, i posteriorment estrenat al West End i Itàlia, ha arribat a Barcelona aquesta temporada on està tenint un gran èxit. Basat en la pel.lícula de Touchstone Pictures escrita per J.F. Lawton, compte amb un guió de Garry Marshall & J. F. Lawton i música i lletra de la llegenda del rock Bryan Adams & Jim Vallance. Una orquestra en directe i més de 25 intèrprets a escenari entre els quals destaquem Rubén Yuste (Con faldas y a lo loco, Company) Roger Berruezo (Mar i Cel, Ghost) o Cristina Llorente (El Rey León, El Jovencito Frankenstein) completen l’elenc d’actors protagonistes. Aquest passat dimecres 7 i dijous dia 8 de desembre l’Anna va estrenar el paper protagonista de Kit, tenint una gran ovació al final de l’espectacle.

L’Anna destaca per la seva veu potent que casa molt bé amb l’estil pop, soul i Black music. Molta gent compara el seu color de veu amb una de les veus negres del panorama musical. Tot un gust escoltar-la!