L’ANNA LAGARES A “DESDE MI VENTANA”

El passat 26 de maig de 2022, va tenir lloc al Teatro Lara de Madrid, “DESDE MI VENTANA”. Un recital teatralitzat amb algunes de les cançons (més conegudes i també desconegudes) de la multipremiada parella creativa Pasek & Paul, els compositors de referència del musical més contemporani que ha conquistat ràpidament els amants del gènere gràcies a creacions cinematogràfiques i teatrals com “The Greatest Showman”, “La la land”, la sèrie televisiva “Smash” o els musicals “Dear Evan Hansen” i “Dogfight”, entre altres.

L’Anna Lagares, professora i co-fundadora del projecte Edgar Vocal Coach, s’incoporà al repartiment de cantants format per Angy Fernández (LA LLAMADA, KINKY BOOTS), Ana San Martín (GOLFUS DE ROMA, EL MÉDICO), Javier Ariano (WEST SIDE STORY, KINKY BOOTS), Marc Flynn (ANASTASIA, EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA), Dídac Flores (FAMA, MAR I CEL) i Fani Fortet a les percussions. El moviment escènic fou a càrrec del ballarí i coreògraf Álvaro Cuenca (ANASTASIA, KINKY BOOTS). A més el concert va comptar amb la col.laboració especial de la cantant Ruth Lorenzo.

Després de l’èxit de passades edicions al Teatre Rialto de Madrid, La Sala Barts i el Teatre Condal de Barcelona, ​​la companyia “Suerte En Mi Vida” torna a apostar per un dels seus títols més estimats.

Estigueu atents a les xarxes socials perquè molt aviat sortiran noves dates per gaudir d’aquest súper CONCERT que el passat 26 de maig va acabar posant de peu tot el públic del Teatro Lara de Madrid.