L’ANNA I L’ELI A LA SISENA EDICIÓ D’AMOR X AMOR

El concert solidari AMOR x AMOR arriba aquest any a la sisena edició, celebrant-se a l’estiu per primera vegada a la seva història. La cita tindrà lloc el 27 de juny de 2022 al Teatre Condal de Barcelona. Aquest any els beneficis del concert aniran destinats a l’entitat Creació Positiva, i en concret al seu projecte ‘Visibilitzant la Lesbofòbia’.

Per tercera i quarta vegada consecutiva l’Anna Lagares i l’Eli Molet, profesores de l’estudi Edgar Vocal Coach participaran en aquest esdeveniment benèfic aportant el seu granet de sorra. Entre elles es troben també cantants com Lidia Fayrén, Silvia Parejo, Patricia Paisal, Núria Llausí, Anna Valldeneu, Sara Pi, Georgia Stewarts, Nerea Royo, Paula Berenguer i Laura Ballbé.

La temàtica del concert serà ‘Un viatge pel pop espanyol’ i per emfatitzar el projecte de l’entitat beneficiària d’aquesta edició, les cançons estaran interpretades només per dones, totes joves professionals consolidades del teatre musical al nostre país. Així, es farà un recorregut per algunes de les cançons d’amor més populars de la història del pop espanyol.

AMOR x AMOR compte amb direcció escènica d’Alícia Serrat (TODO LO QUE NOS DIJIMOS, PEGADOS, MERDA DE ARTISTA), direcció musical compartida de Marc Sambola (LA FILLA DEL MAR, PER SI NO ENS TORNEM A VEURE, A GRUP VOCAL) i Gerard Alonso (PAQUITO FOREVER, CANTANDO BAJO LA LLUVIA) i producció de Marisol González.

Des del seu sorgiment el 2017, AMOR x AMOR s’ha consolidat, aconseguint el seu propòsit de celebrar l’amor en totes les vessants, transformant l’amor romàntic de les cançons que conformen el fil conductor del concert, en amor solidari.

No us podeu perdre aquest súper CONCERTÀS. Aquí teniu el link per poder comprar les entrades: