ÈXIT AL WORKSHOP MUSICAL DE LET’S BE BAD!

Durant la primera quinzena de juliol es va portar a terme el primer Workshop musical d’Edgar Vocal Coach i Broadway Jazz. És la primera vegada que aquest dos projectes liderats per Edgar Martínez i Enric Marimon respectivament, uneixen forces per crear un curs intensiu que treballi diferents disciplines del teatre musical com són el cant, la dansa i la interpretació.

Més de 40 hores de formació treballant diferents disciplines i muntant números de la sèrie musical SMASH, un “MUST” per tots aquells amants del teatre musical, la dansa o el cant.

Els participants van poder gaudir d’entrenaments i exercicis vocals, muntatge i gravació de veus en un estudi, tips d’interpretació escènica davant de càmera i muntatge de coreografies tot de la mà d’Edgar Martínez (direcció vocal i musical), Anna Lagares (direcció escènica) i Enric Marimon (coreografia). Tot això en un ambient molt distès, ple de confiança, ganes de treballar i de passar-ho bé.

Finalment els alumnes del workshop es van emportar a casa un material audiovisual (showreel), que els podrà servir en futures ocasions per presentar a càstings o fins i tot adjuntar-ho al seu propi videobook.

De ben segur, que degut a l’èxit d’aquesta primera edició del workshop, Edgar Vocal Coach i Broadway Jazz tornaran a unir forces per repetir en un futur!

Estigueu ben atents a les nostres xarxes socials!