EVC I LA COMPANYIA DE PW EL MUSICAL ES SOLIDARITZEN AMB “MAKE A WISH” I EL DIA MUNDIAL DEL CÀNCER INFANTIL AL TEATRE APOLO

Avui ha sigut un dia commovedor, amb les emocions a flor de pell!

Els co-fundadors d’Edgar Vocal Coach, l’Edgar Martínez i l’Anna Lagares, que actualment també exerceixen com a intèrprets a Pretty Woman el Musical al gran Teatre Apolo del Paral·lel, han tingut l’oportunitat de conèixer a 5 nenes pacients d’oncologia i hematologia de l’hospital Sant Joan de Déu de la ciutat de Barcelona. A través de la Fundació Make a Wish han pogut fer realitat el somni d’aquests petits infants i hi han pogut ensenyar la màgia del món de l’espectacle, convertint-los en actors i actrius per un dia.

L’Equip de Pretty Woman ha mostrat a les nenes i a les seves famílies com és el dia a dia dels actors i actrius professionals. Els infants han pogut veure i conèixer de primera mà les vísceres del teatre: els camerinos, el vestuari, l’espai on es col·loca l’orquestra, com utilitzen el maquillatge i fins i tot han pogut aprendre alguna de les coreografies de l’obra musical!

Concretament, l’Anna i l’Edgar han posat el seu granet de sorra, i han fet gaudir als nens i nenes d’un escalfament corporal i vocal grupal molt lúdic i divertit, per ensenyar com n’és d’important escalfar la veu i el cos abans de cada funció.

Així doncs, l’experiència ha sigut plenament gratificant, tant per la Júlia, la Leire, la Lluna, la Dafne i la Guada, com per tot l’elenc de Pretty Woman. Amb aquesta acció solidària hem pogut ser més conscients i hem pogut donar més visibilitat al Dia Mundial de càncer Infantil (15 de febrer), i fer realitat una il·lusió com a part del tractament integral de la malaltia de les pacients.

Donem gràcies a Make a Wish per aquesta experiència tan bonica.