Estrenem nova web

Després de mesos de treball, EDGAR VOCAL COACH obre la seva pròpia web per tal d’arribar a tot arreu i poder donar oportunitat a tots aquells que vulguin formar la seva veu i les seves habilitats musicals.

D’ON NEIX I QUI SOM?

Edgar Vocal Coach neix de la necessitat de transmetre tots els conceptes i coneixements practico-teòrics sobre la veu a través d’un mètode que pretén conèixer, utilitzar, controlar i alliberar la veu d’una manera única a través de l’experiència. Mitjançant la investigació i l’exploració vocal, volem ajudar a totes aquelles persones que vulguin descobrir, conèixer i potenciar el seu propi instrument. 

Les classes són un espai de creació, d’investigació i sobretot de seguretat. Volem que l’alumne se senti còmode durant les sessions. És per això que crear un ambient segur i de confiança és essencial dins la formació. 

L’equip docent d’Edgar Vocal Coach s’adapta a les necessitats de cadascú, ajuda a optimitzar al màxim els recursos per assolir nous reptes i actua en tot moment com a guia en cada un dels processos d’aprenentatge per tal de poder assolir tots els objectius marcats. Som un equip de professionals en actiu, amb una formació constant i oferim compromís, qualitat i eficiència. 

A QUI VA DIRIGIT?

A través d’un mètode basat en aquests 4 pilars: DESCOBRIR, GUIAR, ENTRENAR i ALLIBERAR, oferim la nostra formació a aquells que ja son professionals de la veu “PRO” com cantants, actors i actrius de teatre, locutors/es, docents, oradors, actors i actrius de doblatge, etc.; a “ADULTS” que tenen ganes de cantar, guanyar qualitat de veu i sobretot passar-s’ho bé; i a tots el nens i nenes “KIDS” que vulguin despertar i perfeccionar el seu instrument. 

QUÈ OFERIM?

A EDGAR VOCAL COACH oferim una formació amplia amb un ventall d’activitats per tal que puguis descobrir les infinites possibilitats de la teva veu i guanyar seguretat, consciència, tècnica i control: cant i repertori, cant i repertori duo cant i repertori trio, “Vocal Training for Dancers”, preparació de càstings, preparació de cançons, tècnica i reeducació vocal, tècniques per parlar en públic, teoria i habilitats musicals i piano per acompanyar-te.  

Un dels punts forts de la nostra formació és la guia totalment personalitzada i constant amb els nostres alumnes. És per això que a Edgar Vocal Coach oferim un espai personal on alumnes i professors, mitjançant aquesta eina, podran compartir tot tipus d’exercicis, informes foniàtrics, avaluacions, feedback i material necessari.

A través del nostre apartat d’actualitat us mantindrem informats sobre totes les novetats i esdevents referent a la veu i a les arts escèniques com audicions, cursos, notícies, tips i articles sobre la veu.