ESTRENEM “EL CONVIDAT” A INSTAGRAM

A EDGAR VOCAL COACH ens agrada estar en constant recerca de coneixement sobre el món de la veu per poder créixer com a professionals i també com a persones. És per aquest motiu que el passat 3 de març vam estrenar “El Convidat” al nostre Instagram, una secció on cada mes tindrem l’honor d’entrevistar a professionals de la veu amb els quals abordarem diferents temes que ens ajudaran a entendre i a utilitzar aquest mitjà d’expressió i comunicació de la millor manera possible.

Professionals de les arts escèniques, mestres, logopedes, periodistes, entre altres, seran alguns dels convidats que anirem coneixent durant els propers mesos.

A dia d’avui, ja hem tingut l’honor de comptar amb Guido Balzaretti, actor de teatre musical, i amb Nerea Rodríguez, concursant d’Operación Triunfo, com a convidats del nostre espai. Tant l’un com l’altre van compartir-nos moltes de les seves experiències com a professionals del món de la veu, així com també tots aquells consells que creuen que són imprescindibles per poder créixer i millorar en aquest aspecte. Si te les vas perdre, pots veure les seves entrevistes aquí:

  1. https://www.instagram.com/p/CL-LsD5os3a/
  2. https://www.instagram.com/tv/COd4ir9o5ll/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EDGAR VOCAL COACH (@edgarvocalcoach)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EDGAR VOCAL COACH (@edgarvocalcoach)

T’agradaria saber qui serà el convidat d’aquest mes? T’agradaria assistir en directe a l’entrevista i fer-nos arribar algun comentari? Doncs estigues ben atent a les nostres xarxes perquè d’aquí a res desvetllarem el proper CONVIDAT del mes!

No t’ho voldràs perdre. T’ho assegurem.

Recordeu: podeu proposar CONVIDATS! Estarem encantats de rebre les vostres propostes i fer-les realitat!

VULL PROPOSAR CONVIDAT!