ENTREVISTA DEL MES A L’EDGAR PER TEATREMUSICAL.CAT

Aquest mes de desembre l’Edgar Martínez ha sigut l’entrevista del mes de la pàgina web de musicals catalans per referència: Teatremusical.cat, dirigida per Antoni Font.

Pels qui encara no la coneixeu, Teatremusical.cat és l’única pàgina web catalana especialitzada en teatre musical.

Aquest mes, la pàgina web destaca l’àmplia trajectòria de l’Edgar com a cantant i actor fins a l’actualitat en la seva vessant de logopeda i Vocal Coach.

A l’entrevista es fa un repàs a tota la seva experiència vital dins dels diversos projectes de teatre musical, espectacles i concerts els quals ha pogut participar, com ara Els Miserables, Rent, Fama, Gerónimo Stilton, Broadway a Capella, Joseph i l’increïble abric en Tecnicolor, Per si  no ens tornem a veure, Un cau de mil secrets, la Cantània “Virtual”, els Jarks, Originals, AMOR X AMOR, Desde Mi Ventana entre molts altres. Actualment, el podem trobar a les portes del Teatre Apolo a Pretty Woman i en la seva feina de Vocal Coach al seu propi estudi.

L’Edgar ens explica com compagina tota aquesta feina activa dins del món dels espectacles i com inicia la seva carrera com a logopeda, funda el seu propi projecte “Edgar Vocal Coach” i segueix amb continua formació en diferents especialitats i tècniques com patologies vocals, rehabilitació de la veu, desenvolupament de la veu infantil, distorsions de la veu, entre moltes altres coses per ampliar els seus coneixements i donar el millor servei a qualsevol persona que vulgui formar-se tant en veu cantada com parlada.

A la mateixa web hi podeu trobar tota la cronologia històrica del gènere cantat a Catalunya, tant en el món professional com el no professional. Classificant els successos, la història, i material audiovisual de tota mena relacionat en diferents apartats i seccions, aquesta base de dades recull més de 1276 fitxes completes dels espectacles musicals representats al territori català, creant així un arxiu històric complex i especialitzat del sector en el moment.

Us animem que visiteu la pàgina, que de ben segur que trobeu informació interessant!

Si no us voleu perdre l’entrevista i les anècdotes que explica, cliqueu al següent enllaç!