MÉTODO NUESTRO

DESCUBRE, DÉJATE GUIAR, ENTRENA Y LIBERA...

En Edgar Vocal Coach utilizamos un método que pretende conocer, usar y controlar la voz a través de la exploración vocal y que se adapta a tus necesidades, haciendo una guía totalmente personalizada para ayudarte a descubrir y potenciar tu propio instrumento.

Las clases son un espacio de investigación, aprendizaje y entrenamiento vocal. Queremos que te sientas cómodo/a en todo momento y puedas desplegar todo tu potencial sin tabúes ni prejuicios.

Crear un ambiente seguro y de confianza es esencial para conseguir cualquier objetivo. El método se basa en 4 pilares fundamentales que te permitirán una formación sólida y completa: DESCUBRIR, GUIAR, ENTRENAR y LIBERAR.

¿EN QUÉ CONSISTE NUESTRO MÉTODO?

La veu està íntimament lligada a la personalitat de cada individu. Ens ajuda a expressar i alliberar moltes de les nostres emocions i a reconèixer el nostre estat d’ànim.

Despertar, conèixer i fomentar l’aprenentatge de la teva pròpia veu, t’ajudarà a identificar i entendre aspectes del teu “Jo intern” que milloraran positivament el teu dia a dia.

A Edgar Vocal Coach entenem les classes com un espai d'exploració perquè siguis capaç de descobrir, al teu ritme, les possibilitats que amaga la teva veu.
Cada veu és única i personal i per això, com a docents, hem d’actuar com a guies.

Ajudar-te en la descoberta de la teva pròpia veu, facilitant l’aprenentatge d’una manera còmode i personalitzada i adaptant-nos a les teves necessitats vocals, és un dels objectius fonamentals per aconseguir el màxim rendiment en un entorn sense prejudicis.

A Edgar Vocal Coach t’acompanyem en aquest procés terapèutic que de ben segur et sorprendrà i t’ajudarà a aconseguir tots els teus objectius.
A Edgar Vocal Coach tenim molt clar que som corredors d’elit. El màxim rendiment i control de la nostra veu, tan parlada com cantada, s’aconsegueix entrenant.

Som conscients que cada persona no parteix del mateix lloc de consciència vocal i per tant, no entén els conceptes de la mateixa manera. És per això que ens adaptem a cada individu i utilitzem diferents tècniques basades en l’estudi de la veu i en la pròpia experiència com a cantants-actors, per transmetre coneixements teorico-pràctics a base d’imatges visuals, imitació, exemples pràctics, exercicis personalitzats i búsqueda de sensacions que ens ajuden a entrenar, potenciar, perfeccionar i assegurar un bon ús del nostre instrument.
La voz está relacionada con la expresión de nuestra esencia más profunda.

Es imprescindible conocer y utilizar este canal que te permitirá liberar emociones y sentimientos.

En Edgar Vocal Coach queremos que disfrutes al máximo de cada clase y que cojas confianza cantando, hablando o expresándote. Queremos dejar atrás los miedos, la inseguridad y queremos descubrir contigo tu “Yo” más íntimo y personal.