EDGAR MARTÍNEZ A LA GALA CATALUNYA AIXECA EL TELÓ 2021

La  XXena Gala de Catalunya Aixeca el Teló dóna el tret de sortida a la Temporada Teatral 2021-2022, amb la clara intenció de celebrar que les Arts Escèniques no s’aturen, i que ens cal, més que mai, tornar a il·lusionar-nos.

Aquest any, Edgar Martínez, juntament amb professors i alumnes de l’escola Som-hi Dansa, participaran en una de les actuacions de la gala on els podrem veure cantant, interpretant i ballant un número musical preciós que sorgeix de moltes de les peticions que han fet nens i nenes quan se’ls va preguntar què els hi agradaria veure en una obra de teatre.

La gala d’aquest any serà presentada per una jove estudiant d’Art Dramàtic, que ha estat seleccionada en una audició on s’han presentat joves de gran part de les escoles d´Arts Escèniques de tot Catalunya.

Amb text de Ferran González i Alícia Serrat (qui s’encarregarà també de la direcció), serà una gala on l’humor i la música tindran molt de protagonisme, però que també serà espai comú per reunir diferents disciplines artístiques.

Una gala dinàmica, on s’aposta per recuperar la màgia i l’artesania de l’escenari i que vol també, retre un homenatge a la importància del treball en equip i a la necessitat de compartir les mirades entre diferents generacions.

La gala que es durà terme al Liceu de Barcelona, s’emetrà en directe per la Televisió pública de Catalunya (TV3), però també podeu gaudir-la presencialment comprant les vostres entrades per només 6€.