CONCERT EDGAR VOCAL COACH

Estem molt contents d’anunciar que per primera vegada, l’estudi d’Edgar Vocal Coach oferirà el pròxim diumenge 19 de juny un concert de repertori de l’alumnat!

En aquest concert, els alumnes podran mostrar, davant d’amics, familiars, parelles, etc, tot allò que han après durant el curs. És un moment important per poder-se afrontar davant d’un públic, perdre la por, gaudir i consolidar el que s’ha treballat, tant a nivell vocal com a nivell interpretatiu. Des de EVC pensem que fer aquest pas és clau per l’aprenentatge de qualsevol artista.

La mostra es dividirà en dos passis, a les 11h i a les 14h, i es realitzarà en una de les sales més màgiques i acollidores del Paral·lel, el Oracles Theatre. El preu de l’entrada és de 10€ amb la beguda inclosa. Els assistents podran gaudir d’aquest esdeveniment mentre prenen alguna cosa de beure i fan el vermut.

Així doncs, no us ho penseu, animeu-vos i veniu a veure el talent que s’amaga darrere d’aquests/es meravellosos/es alumnes/as. Segur que us ho passareu d’allò més bé!