COMENÇA EL CURS 22-23!

A Edgar Vocal Coach ja hem encetat el nou curs 2022-2023! Un any més, acollim als antics i nous alumnes per ajudar-los a millorar, a sentir-se més segurs i sobretot a divertir-se cantant! Qui canta, els seus mals espanta!

Com hem fet durant els darrers cursos, continuem amb totes les mesures de seguretat: mampara protectora, gel hidroalcohòlic, cobre sabates, higiene constant entre classe i classe i ventilació. Tot aquest protocol ens garanteix una prevenció per tal de seguir amb la formació i el bon funcionament de les classes.

La família d’Edgar Vocal Coach continua creixent, tant d’alumnat com de professorat!

Encara és vigent la incorporació de la Clara Solé, que ja impartia classes a mig curs del 2021-2022, i per començar el curs hem rebut amb els braços oberts una nova incorporació dins del professorat: la Maria Palazón. Professionals en el sector que ofereixen el seu petit granet de sorra per ajudar amb el creixement personal i artístic dels alumnes. Donem l’oficial benvinguda a les dues! Estem molt contents de tenir-les al nostre equip!

Respecte als horaris, continuem oferint franges horàries àmplies, tant de matins, migdies i tardes, (tant amb les classes presencials com les online), d’aquesta manera podem oferir el màxim de classes possibles per tal que tothom disposi de la formació òptima i necessària per a aconseguir els objectius proposats.

Comencem també el curs juntament amb SOM-HI DANSA, el qual esdevé el tercer any consecutiu que l’escola Edgar Vocal Coach col·labora amb el centre per donar l’oportunitat per complementar els estudis als alumnes d’FP (Formació Professional) en formació de cant. Podrem gaudir de la presència de l’Edgar Martínez i la Sara López a les aules de SOM-HI, oferint 2 espais alhora!

Sorpresa! l’Anna Lagares ha tornat de Madrid després de la producció de Tina Turner el Musical per venir a donar classes de cant a Barcelona i a Olot.

Ja hem arrencat i tot l’equip està impacient per sentir vibrar les vostres veus! Us desitgem una molt bona entrada de curs amb EVC, a gaudir!