ARRENQUEN ELS DOS ÚLTIMS MESOS DE PW EL MUSICAL

Des del setembre del 2022 que podem veure en cartellera el musical Pretty Woman al Teatre Apolo del Paral·lel.

L’Edgar Martínez i l’Anna Lagares, directors i professors d’Edgar Vocal Coach formen part de la companyia i protagonitzen aquest musical a Barcelona basat en la pel.lícula de Touchstone Pictures escrita per J.F. Lawton.

Un espectacle on tot el públic pot tornar a gaudir personificadament de les escenes més emblemàtiques de la famosa pel·lícula protagonitzada per Richard Gere i Julia Roberts. La producció va a càrrec de la productora Veniu Fama S.L.

Just en aquesta data arrenquen els dos últims mesos d’aquesta producció a la capital catalana! La data límit per veure l’espectacle a Barcelona és fins al 9 d’abril. A partir de llavors, i al de setembre 2023 podrà veure’s al Teatro EDP de la Gran Vía de Madrid.

Si encara no l’heu pogut anar a veure, no ho dubteu i aprofiteu els descomptes que us oferim des de la nostra pàgina web i a la nostra Newsletter!

Us esperen una orquestra en directe i més de 25 intèrprets a escenari entre els quals destaquem Rubén Yuste (Con faldas y a lo loco, Company) Roger Berruezo (Mar i Cel, Ghost) o Cristina Llorente (El Rey León, El Jovencito Frankenstein)

L’Edgar Martínez i l’Anna Lagares completen l’elenc d’actors protagonistes i en aquest cas, l’Edgar és l’encarregat de donar so i posar veu a la mítica cançó de PRETTY WOMAN titulada amb el mateix nom de la pel.lícula i composada pel mític cantant Roy Orbison.

No et perdis les últimes funcions de Pretty Woman! Us esperem al Teatre Apolo de Barcelona!