ANNA LAGARES SWING DE PERSONATGES A “WE WILL ROCK YOU, EL MUSICAL”

A Edgar Vocal Coach estem de celebració i és que hem de felicitar a la nostra co-fundadora i professora de cant, tècnica vocal i interpretació, Anna Lagares, per la seva recent incorporació al musical WE WILL ROCK YOU!

Després d’acabar la seva temporada a Barcelona el 9 d’abril amb el musical Pretty Woman al Teatre Apolo de Barcelona; el passat 20 d’abril es va incorporar al musical que actualment porta a terme la seva 2ª temporada al Gran Teatro Caixabank Príncipe Pío de Madrid.

L’Anna és una artista versàtil capaç de cantar tot tipus d’estils, ballar i interpretar. És per això que entra a formar part del musical com a ensamble i swing dels tres personatges principals femenins: Killer Queen, Scaramouche i Ozzy (o també personatge conegut amb el mític nom de Meat Loaf).

Amb una banda de músics en directe i amb més de 22 intèrprets a escena, el musical de We Will Rock You a Madrid està essent tot un èxit. Va estrenar l’any 2020, quasi en plena pandèmia i les més de 1000 localitats que té el teatre Príncipe Pío s’exhaureixen cada setmana. El musical es va estrenar per primera vegada el maig del 2002 al West End de Londres al Dominion Theatre. Avalat i coproduït directament per dos dels integrants de la banda original de Queen (Bryan May i Roger Taylor), més de 16 milions d’espectadors de tot el món ja han gaudit de l’espectacle que rendeix homenatge als mítics temes de la popular banda del Rock, i a Madrid ja estan preparant la seva tercera temporada 23-24 que estrenarà el proper octubre.

Tot i la dificultat vocal que suposa el musical, a només dues setmanes d’entrar, l’Anna ha estrenat el seu personatge d’ensamble i també el personatge de Killer Queen, que estarà alternant durant tot aquest mes de maig i fins a fi de temporada.  També hi ha previsió que el dia 28 de maig s’estreni com a Ozzy (Meat Loaf), un altre dels personatges principals i amb un gran pes a l’obra musical que canta temes tan emblemàtics com: “I Want it all”, “Heaadlong”, “Crazy little thing called love” o “No one but you”.

El rol que l’Anna exerceix al musical requereix de gran presència escènica, molta energia, gran domini de la veu beltejada i distorsions i efectes vocals propis de la música rock.

Encara no has vist el musical?