ANNA LAGARES PROTAGONITZA, JUNTAMENT AMB ÀNGEL LLÀCER, “LA JAULA DE LAS LOCAS”

El musical “La Jaula de las Locas”, dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix, torna a reprendre les seves funcions a partir del 17 de desembre després d’haver aturat la seva activitat a principis de novembre, degut a les mesures imposades pel govern de la Generalitat i el Procicat per aturar la Covid-19. 

L’Anna Lagares, membre de l’equip directiu i docent “d’Edgar Vocal Coach”, protagonitza aquesta comèdia musical interpretant la inesperada i esbojarrada Jacqueline, juntament amb el mateix Àngel Llàcer i Ivan Labanda.

La producció que es va estrenar l’any 2018 torna al Tivoli per segona vegada. El projecte produït per Nostromo Live, compta amb 30 artistes, música en directe, coreografies, més de 140 canvis de vestuari, estructures mòbils i una escenografia ambientada en el cabaret. 

“La Jaula de las locas” es basa en una peça teatral escrita i protagonitzada pel dramaturg francès Jean Poiret i estrenada a Paris l’any 1973 i recrea la versió musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, presentada a Broadway l’any 1983 i guanyadora de sis premis Tony. L’obra, que porta més de 300.000 espectadors arreu d’Espanya, narra les divertides i absurdes aventures d’una parella gay quan el fill d’un d’ells els presenta els pares ultraconservadors de la seva jove promesa.

Es tracta d’un cant a l’amor, la llibertat, la tolerància, les ganes de viure, el coratge i la valentia.

Si voleu passar una bona estona, relaxar-vos, riure, i deixar-vos endur per aquests meravellosos personatges i aquesta història tan fresca i divertida, no ho dubteu, podeu comprar entrades i venir al teatre o regalar-les per Nadal! 

Entrades a la venda al següent enllaç: https://www.lajauladelaslocas.es/ 

#culturasegura