ANNA LAGARES ÉS RHONDA AL MUSICAL DE TINA TURNER

Anna Lagares, co-fundadora i professora d’Edgar Vocal Coach, deixa la ciutat de Barcelona per incorporar-se al cast del nou musical “Tina, el musical”, que s’estrenarà a partir de l’1 d’octubre al teatre Coliseum de la Gran Via de Madrid i que està produït per una de les productores més importants a nivell europeu: Stage Entertainment.

L’Anna donarà vida al personatge de Rhonda Graam, ex-manager, assistent personal, amiga i confident d’una de les figures més emblemàtiques del món de la música: Tina Turner.

El musical, estrenat per primera vegada l’abril del 2018 al West End de Londres, i posteriorment estrenat a Broadway, Hamburg i Utrecht (Països baixos), arriba a Madrid amb l’esperança reobrir les portes del teatre musical al país, que tant tocat ha quedat amb la pandèmia.

El musical basat en la vida de la cantant, inclou gran part del èxits de la seva carrera. Sens dubte és un musical emocionant ple d’energia, força i superació que de ben segur no deixarà indiferent a ningú.

Tot i que trobarem a faltar molt a l’Anna i les seves classes presencials a Barcelona, us informem que seguirà donant classes online i classes presencials a Madrid. Li desitgem tota la sort del món en aquesta nova aventura. Molta sort!