AMPLIEM L’EQUIP DOCENT d’EDGAR VOCAL COACH

Estem molt il.lusionats de poder comunicar que aquest proper curs 2021-2022 s’incorporen a l’equip d’Edgar Vocal Coach tres professionals del món del teatre musical amb una llarga experiència en el món de la veu, la tècnica vocal i la docència.

En primer lloc, us presentem a la Marina Pastor. Amb la Marina ens vam conèixer fa 15 anys mentre estudiàvem teatre musical. Hem compartit formació, les primeres experiències professionals (“Joseph”, “Fama”…) i una gran amistat. A nivell professional la Marina ha format part d’espectacles musical com “Sister Act”, “Hair”, “Geronimo Stilton”, “Un cau de mil secrets”, entre molts altres. Mestra de magisteri musical, té un gran experiència com a docent. Pacient i dedicada li apassionen per igual tant les arts escèniques com l’ensenyança. La seva vocació com a mestra fa que els alumnes estimin la música i la veu i aconsegueixin els seus objectius d’una manera sana i positiva.

En segon lloc, us presentem a l’Elisabet Molet. Vaig conèixer a l’Eli compartint escenari al musical Rent. L’Eli té una veu preciosa i un gran control vocal. És per això que professionalment ha format part d’espectacles musicals com “El despertar de la primavera”, “Rent”, “Ghost”, “Carrie”, entre d’altres.  A més de ser una persona molt propera i entregada l’Eli és amant de la docència. Actualment està cursant un Màster de Psicopedagogia a la UOC, a més de dedicar part del seu temps com a docent a la formació vocal i actoral en diferents escoles.

En tercer i últim lloc, us presentem a la Sara López. Vaig conèixer a la Sara ara farà més de 10 anys coincidint en diverses escoles de teatre i workshops musicals. Li apassiona el teatre musical i les diferents disciplines que conformen aquest gènere, és per això que mai ha deixat de formar-se, d’investigar i profunditzar. Té una llarga formació en arts escèniques i li apassiona la docència, el món de la veu i les seves possibilitats. Destaquem la seva participació al conjunt vocal “DéudeVeu”, guanyador de la primera edició d’Oh Happy Day de TV3 i “Carrie el musical”.

De maneres de fer i d’energies molts semblants a l’Edgar i l’Anna; la Marina, l’Eli i la Sara s’incorporen a l’equip amb la convicció de poder sumar esforços i fer d’aquest projecte un lloc millor on poder descobrir, dominar i potenciar el teu instrument i les teves habilitats artístiques d’una manera còmode, sana i motivadora.

Podeu saber més sobre la Marina, l’Eli i la Sara AQUÍ!