AMOR X AMOR, MUSICALS I SOLIDARITAT

AMOR X AMOR ha tornat per cinquè any consecutiu adaptant-se a les circumstàncies ocasionades per la pandèmia. En aquesta ocasió no s’ha pogut fer un concert multitudinari en cap teatre, però s’ha continuat propagant AMOR per Sant Valentí.

El 14 de febrer de 2021 s’ha convertit en el Dia dels Duets i Trios Musicals a distància amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació Assís i la seva campanya #CapDonaSenseLlar. La campanya pretén aconseguir el finançament necessari per posar en marxa la Llar Rosario Endrinal. Aquest centre està dissenyat per oferir atenció a dones en situació de risc i sense llar a la ciutat de Barcelona.

Com cada any, l’Edgar Martínez i l’Anna Lagares han participat en aquest esdeveniment benèfic aportant el seu granet de sorra. Aquest cop han comptat amb la col.laboració especial de Clara Solé gravant el tema “Step Too Far” del musical Aida, amb música d’Elton John i lletres de Tim Rice i estrenat l’any 2000 a Broadway.

Us convidem a veure tots els videoclips dels diferents artistes a través del compte de You Tube de teatremusical.cat. També podeu fer la vostra donació a l’Associació Assís clicant al següent link: