ALUMNES PRO I EN ACTIU D’EDGAR VOCAL COACH

A l’estudi d’Edgar Vocal Coach tenim alumnes de tot tipus: procedents de diferents disciplines artístiques, procedents d’altres professions, d’edats i gustos musicals diferents etc. i tots ells són benvinguts a l’escola per entrenar, aprendre, agafar confiança i tenir consciència de la seva pròpia veu.

Tots ells són igual d’admirables, però ens agradaria fer una menció especial i donar l’enhorabona a tots aquells alumnes PRO que es dediquen professionalment al món de les arts escèniques. Tot i que aquesta professió no és fàcil i requereix estar en constant formació, plena disposició a canviar el teu lloc habitual de residència d’un dia per l’altre i passar-te mesos fent càstings, aquest 2021 ha estat un any amb molts reptes però ple de bones notícies per tots ells i també per nosaltres!

Volem donar l’enhorabona a tots aquells alumnes que han passat per Edgar Vocal Coach i que actualment estan treballant sobre l’escenari en espectacles com: Cantando bajo la lluvia, Billy Elliot, Tina Turner, Fama, Dones Sàvies, Disneyland Paris, El Origen del Hielo, T’estimo si he begut, La filla del mar, L’ombra de Peter Pan, El Trencanous, Kinky Boots, Cavalcada de Reis 2022 entre altres.

FELICITATS A TOTS!