1ª MOSTRA DE CANT DEL CURS 22/23 AL SOM-HI DANSA

Aquest passat dia 31 de març es va celebrar a l’escola SOM-HI DANSA la primera mostra de cant del curs 22-23.

Des d’”Edgar Vocal Coach” pensem que és indispensable tenir moments com aquests ja que afavoreixen l’experiència de l’alumne amb la disciplina en qüestió, i es té l’oportunitat de trepitjar escenari i mostrar i compartir el procés que s’està fent.

Oferim l’espai per atrevir-se, per compartir, per superar pors, per tenir una temperatura conscient del propi treball i veure què ens manca o què podem potenciar. Observar i compartir el procés de la resta de companys i companyes i compartir-ho en comunitat és enriquidor per a tots i totes i totalment essencial.

Pels qui no coneixeu el centre, SOM-HI DANSA és un centre privat on els alumnes es poden formar principalment en l’especialitat de dansa professional. Tot i això, Edgar Vocal Coach és l’encarregat de liderar el departament de cant i aquest és el 3r any consecutiu que imparteix classes de cant i workshops allà, per tal de donar l’oportunitat als alumnes d’FP (Formació Professional) experimentar i desenvolupar el seu instrument vocal. Per tant, la formació no acaba sent només de dansa sinó que l’alumne pot ampliar els seus coneixements cap a altres esferes, com per exemple el teatre musical.

La mostra de cant va tenir lloc al mateix centre i s’hi va poder veure un repertori variat passant per diferents estils i gustos musicals així com també gaudint de cançons tan solistes com duets.

Per a alguns alumnes va ser la seva primera experiència davant d’un micròfon i és un gran pas per formar el seu petit artista. Des d’Edgar Vocal Coach fomentem l’espai segur i animem a les nostres alumnes, independentment del seu nivell de cant, a sortir a l’escenari i gaudir!