MARIA PALAZÓN S’INCORPORA A L’EQUIP EVC

Des de l’equip d’Edgar Vocal Coach estem molt contents d’anunciar que la Maria Palazón, artista emergent del moment i amb molt de potencial, s’incorpora al nostre equip com a professora de cant.

És la més jove de l’equip. Té 22 anys i està submergida de ple en el món artístic. Sempre ha sigut una noia molt inquieta i creativa, explorant fins al fons les seves capacitats artístiques. Des de ben petita rebia classes de música i el 2014 s’inicia trepitjant escenaris amb el teatre amateur del poble dels seus avis, La Coromina. L’any 2016 comença a treballar com a actriu-guia a la Muntanya de Sal de Cardona, i no és fins al 2019 que s’endinsa de ple en el món de teatre musical, paral·lelament a la carrera. Finalment, obté el diploma en el grau de Belles Arts i continua treballant i fent formació lliure per continuar activa dins del teatre musical, en escoles com Coco Comín, Laura Jou: Estudi per a l’actor.

Actualment, forma part del musical Como una canción de los 80, musical de petit format que es produeix a l’Eixample Teatre de Barcelona, i l’hem pogut gaudir com a cover de Júlia en la producció Barcelona 24 hores que pertany a Suerte en mi vida producciones. També la podem trobar al grup de versions de la Principal de la Bisbal anomenat Verbena’m i també ha format part de l’Orquestra Himalaya i d’Overdose Band.

Des del projecte EVC continuem apostant per professors amb experiència, actius en el panorama musical actual i que us ajudin a superar totes les vostres pors i dificultats.

Nosaltres estem encantats que se sumi al nostre projecte! Si arribeu a tenir-la com a professora, de ben segur que us encantarà! La seva aguda intuïció i observació et faran perfilar el teu instrument com mai!