L’ELI S’INCORPORA A KINKY BOOTS EL MUSICAL

El passat 27 d’abril, L’Eli Molet, professora d’EDGAR VOCAL COACH, es va incorporar com a SWING d’actors i cantants al musical Kinky Boots. L’espectacle actualment fa la seva segona temporada al Teatro Calderón de Madrid i té previst acabar les seves funcions el dia 12 de juny de 2022.

“Kinky Boots” és un musical de Broadway amb música i lletres de Cyndi Lauper i un llibre de Harvey Fierstein. Basat en la pel·lícula britànica de 2005 Kinky Boots, escrita per Geoff Deane i Tim Firth i principalment inspirada en fets reals.

Charlie Price és el fill d’un sabater artesà, propietari d’una fàbrica que dóna feina a diverses famílies d’un poble anglès, el pare de la qual confia que continuï amb el negoci que ha donat feina a tantes famílies durant quatre generacions. Simon (Lola), també ha crescut en una família de color, amb un pare força rígid que mai va entendre la seva afició pel ball, ni la seva atracció per les sabates de taló de la seva mare. Aquests dos personatges (interpretats per Daniel Diges “Charlie” i Thiago Barbosa “Lola”) protagonitzen aquest musical ple de color, amor, reivindicació, diversió i sobretot molt d’humor. Una història que de ben segur no us deixarà indiferents!

Si teniu ganes de descobrir i gaudir d’aquest musical tan divertit podeu comprar les entrades amb DESCOMPTE abans no s’acabi, clicant aquí: