CLARA SOLÉ S’INCORPORA A L’EQUIP D’EVC

Des de l’equip d’Edgar Vocal Coach estem molt contents d’anunciar que la Clara Solé, actriu i cantant guanyadora recentment del premi a Millor Actriu de Musical dels XXIV Premis de la Crítica pel musical “La Filla del Mar”,  s’incorpora al nostre equip com a professora de cant i interpretació.

La Clara comença a trepitjar escenaris des de ben petita als Lluïsos d’Horta. L’any 2010 va rebre el premi Ovidi per l’obra Hairspray fent de TraicyTurmblad. Ha cursat tres anys de Planter a l’escola Eòlia i culmina la seva formació a l’escola Aules amb el Recorregut de formació Professional. Sempre ha combinat els estudis teatrals amb estudis musicals i és titulada en Grau Mig de Solfeig a l’escola Musicant.

Ha participat en espectacles musicals com “La Filla del Mar”, “Un cau de mil secrets”,El despertar de la primavera”, “Tot el que no ens vam dir”, “Per si no ens tornem a veure”, “Fun Home”, “Impro Side Story” entre altres. També ha participat al cicle de concerts En paral·lel de l’Onyric, a Broadway Babies o a Amor x amor 2020 al Teatre Romea.

Nosaltres estem encantats que se sumi al nostre projecte! Apostem per a professors amb experiència, actius en el panorama musical actual i que us ajudin a superar totes les vostres pors i dificultats, sempre amb alegria i bon rotllo. Ja podeu començar a demanar les vostres hores de cant amb ella! N’estem segurs que estareu més que contents de tenir-la com a professora!